Media Galeri

Bregdeti frymëzon bashkëpunimin mes fotografëve kudo në botë

Marrëdhënia jonë me detin, efektet e ndryshimit të klimës dhe pandemia janë disa nga imazhet që janë fotografuar nga sërë fotografë që punojnë në vende të ndryshme. Fotografë profesionistë dhe amatorë në periferinë bregdetare të Portobello, Edinburgh, janë lidhur me fotografët në të gjithë botën për të prodhuar imazhe nën tema të përbashkëta e për të krijuar një ekspozitë. Disa fotografi që janë pjesë e ekspozitës.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë