Media Galeri

Batman, heroi taksist

Shoferi i taksisë me kostum Batmani, Omer në Turqi është bërë një hero lokal gjatë pandemisë, duke shpërndarë ushqime për të moshuarit dhe duke u dhënë dhurata fëmijëve.\The Guardian\


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë