Media Galeri

Artisti që rregullon gropat në rrugë dhe trotuaret e prishur me mozaikë

Em Emem është një artist që jeton në Lyon. "Unë jam vetëm një poet trotuari", thotë ai. Puna e tij përfshin mbushjen e gropave dhe trotuareve të qara në rrugët e qytetit me modele të bukura mozaiku. Ai filloi në 2016, pasi zbukuroi një pjesë trotuari të prishur afër shtëpisë së tij dhe tani kudo ka punë të tijat.\The Guadian\


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë