Media Galeri

Art me çelik

Skulptura prej hekuri nga Jean Martin. Ai është një saldator profesionist metalik që punon në Saint Barth, Francë përdor aftësitë e tij për prodhuar punime në çelik inox, alumini dhe druri. Prodhimet e tij janë elegante, të bëra për vila luksoze ose apartamente të shtrenjta. Ato janë rezistente ndaj shiut dhe elementeve detare./Instagram/


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë