Media Galeri

Art i ëmbël…

Ursula, Peter Pan ose Daenerys nga Game of Thrones mbi një tortë … kjo është kur pjekja bëhet art ëmbëlsirash. Liz Joy nga Nju Jork vendosi të mësonte si të bënte torta por nuk e la çdo gjë në kufijt e të mësuarit por e çoi lojën në një tjetër nivel.

Ajo përdor imagjinatën e saj për të krijuar tortat më të veçanta ku falë kësaj është bërë mjaft e njohur në rrjetet sociale.
Shikoni këto fotografi dhe do bindeni se kemi të drejtë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë