Humor

Xhelozia e “Postierit të lagjes” ndaj OFL

Operacioni “Forca e Ligjit”, që njofton përmes postës persona të dyshuar, apo të afërm të tyre se zotërojnë pasuri të pajustifikueshme me burime ligjore nuk ka marrë vetëm përshëndetje në rrjet.

Ka nga ata që e ironizojnë dhe njëri prej tyre është “Postieri i lagjes”.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë