Media Galeri

Angelina Jolie shet pikturën e Winston Churchill për 11 milionë dollarë

Angelina Jolie shiti në një ankand pikturën e Winston Churchill për 11.6 milion dollarë të hënën, gati sa katërfishi i vlerësimit të saj fillestar dhe mundi rekordin e mëparshëm për një pikturë të Churchill e cila u shit rreth 1.8 milion paund. Kulla e Xhamisë Koutoubia, e pikturuar në Marrakesh gjatë Luftës se Dytë Botërore u shit nga Koleksioni familjar i Jolie. Piktura iu shit një blerësi anonim.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë