Jete & Stil

Android Oreo në Galaxy S8 dhe S8 Plus

Android " Oreo " ( koduar Android O gjatë zhvillimit) është përditësimi i tetë i madh dhe versioni i 15 i sistemit operativ Android .

Pas publikimit të tij në gusht 2017. Android 8.0 Oreo ka arritur në njësitë e Verizon Galaxy S8 dhe S8 Plus në SHBA.

Përditësimi i fundit i sistemit operativ Android Oreo sjell karakteristikat e zakonshme dhe standarde të Oreo, bashkë me Samsung Experience 9.0.

Ky përditësim ka ardhur pas një kohe shumë të gjatë pritjeje, prej kur versioni beta i Oreo filloi në nëntor dhe përfundoi në janar.

Google ka punuar për të reduktuar fragmentimin dhe për të siguruar që më shumë pajisje të marrin versionin më të fundit të Android në kohën e duhur.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë