Bota

“Allahu Ekber”, gruaja alarmon qytetarët në një stacion treni në Lion

Një grua në Lion të Francës ka kërcënuar të pranishmit se do ta hedhë vetën në erë. Gruaja ndodhej pranë një stacioni treni dhe u vu nën pranga menjëherë nga policia.  Sipas lajmeve lokale, gruaja mbante një “pako të dyshimtë” dhe dëshmitarët tregojnë se gruaja brohoriti, “Allahu Akbar (Zoti është i madhërishëm)”.Ndërkohë, policia e Lionit paralajmëroi njerëzit që ishin afër, të qëndronin larg zonjës.

Policia e Lionit lajmëroi trenat që kalonin ose kishin destinacion Part-Dieu të devijonin rrugën e tyre.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë