Salmon, mollë, kos dhe barishte aromatike. Përgatitet në një kohë të shkurtër dhe nuk kërkon gatim. Prandaj është ideale për një drekë të lehtë në ditët më të nxehta.
Receta: salmon me kos dhe mollë
Përbërësit për 4 persona
400 gr fileto e salmonit të tymosur
200 g kos të bardhë me pak yndyrë
2 mollë jeshile
2 qepujka
2 kastravecë të mëdhenj (ose 3 nëse janë të vegjël)
1 thelpi hudhër
4 kërcej të qepës jeshille
1 degë nenexhik
2 lugë vaj ulliri ekstra të virgjër
Kripë dhe piper
Copyright © Gazeta “Si”
Të gjitha të drejtat e këtij materiali janë pronë ekskluzive dhe e patjetërsueshme e Gazetës “Si”, sipas Ligjit Nr.35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”. Ndalohet kategorikisht kopjimi, publikimi, shpërndarja, tjetërsimi etj, pa autorizimin e Gazetës “Si”, në të kundërt çdo shkelës do mbajë përgjegjësi sipas nenit 179 të Ligjit 35/2016.