Media Galeri

24-orë shfaqje në rrugë kundër korrupsionit

Një nismë e re rajonale kundër korrupsionit, ka vendosur të sensibilizojë opinionin përmes një shfaqjeje 24-orëshe edhe në Tiranë.

Me simbolika të ndryshme në rrugë, synohet të tërhiqet vëmendja ndaj dëmit që korrupsioni i shkakton shoqërisë dhe rolin e rëndësishëm që çdo person duhet të ketë në luftën kundër tij.

Një formë për të refuzuar korrupsionin që bëhet me paratë, të cilat duhet të investohen në rritjen e cilësisë së jetës së qytetarëve.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë