Media Galeri

15 000 kilometra rreth Zelandës së Re

Johan Lolos është një fotograf profesionist i apasionuar pas udhëtimeve. Disa vite më parë, ai la shtëpinë e tij dhe filloi udhëtimin e tij të gjatë dhe emocionues rreth botës.

Vitin e fundit e kaloi në Zelandën e Re, ku bëri 15 mijë kilometra për të kapur peizazhet mahnitëse në kamerën e tij.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë