Lajme

11 këshillat e OBSH për koronavirusin

Lani duart sa hyni në shtëpi!

Lani duart para gatimit!

Lani duart pas përdorimit të tualetit!

Lani duart sa herë teshtini apo kolliteni!

Teshtini mbi shami apo bërryl dhe jo mbi duart tuaja!

Gatuajini mirë ushqimet!

Mos frekuentoni ambiente të mbyllura dhe me shumë njerëz!

Pini shumë ujë dhe lëngje!

Pajisini të moshuarit që frekuentojnë transport publik me maska!

Në udhetime konsumoni ushqime të  paketuara!

Evitoni përdorimin e tualeteve publike!

Më Shumë