Media Galeri

Volkswagen krijon karrigen e zyrës që mund të arrijë shpejtësi deri në 20 kilometra në orë

Prodhuesi i automobilave Volkswagen ka zhvilluar një prototip karrige zyre me pesë rrota që përdor të njëjtën teknologji që gjendet në automjetet e tij elektrike.

Karrigia është projektuar nga departamenti i automjeteve komerciale të Volkswagen për t'i ndihmuar përdoruesit të ndihen sikur janë në një makinë elektrike Volkswagen.

"Karrigia është krijuar për t'u dhënë atyre që punojnë në një zyrë një ndjenjë se si është të kesh një makinë nga automjetet komerciale Volkswagen por vendin e punës", tha Volkswagen.

"Ju mund të vozitni, të dëgjoni muzikë, madje edhe të sinjalizoni kur ktheheni”, shtoi marka.

E ngjashme me një karrige tradicionale, karrigia e zyrës ka një shpejtësi maksimale prej 20 kilometrash në orë, e cila është e ngjashme me shumicën e skuterëve elektrikë dhe mund të përshkojë deri në 12 kilometra me një karikim të vetëm.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë