Komunitet

Vlera e kohës

Është gjithmonë interesante të shikosh fotografitë para dhe  kohë pas shkrepjes së tyre,  duke i krahasuar ato dhe duke parë detaje është e pamundur të mos zgjoni nostalgji për kohën e lënë pas.

Disa prej tyre përshkruajnë të njëjtin moment që ende duket ndryshe, disa tregojnë se si një histori e trishtuar kthehet në një të lumtur dhe disa fshehin një jetë të tërë që dikush kishte midis dy të shtëna.

Më poshtë kemi grumbulluar disa foto të shkrepura para dhe pas disa kohësh.

Michigan. Pamja në ora 9 dhe 11:00
Richard Arvin Overton ka festuar ditëlindjen e 112-të. Ai është edhe veterani më i vjetër i Luftës amerikane që jeton dhe burri më i vjetër në Shtetet e Bashkuara.
Ky transformim e bëri këtë djalë të duket më i bukur dhe i lumtur.
“Ditën kur bleu furgonin e familjes në vitin 1999 deri në ditën kur e shitëm atë në vitin 2017.
Rruget në Universitetin Shtetëror të Ohajos u shtruan mbi vijat e rrugëve qe kishin formuar nxënësit.
Një ndërtesë e restauruar nga shekulli i 17-të pranë Acton Burnell, Shropshire, Angli..
Një burrë më kancer. Majtas në sesionin e tij të fundit të kimioterapisë dhe djathtas pas 52 javëve të trajtimit .
Pas evakuimit të zonës gjatë katastrofës bërthamore të Çernobilit, 2 vëllezër gjetën makinën e tyre të braktisur në Pripyat 30 vjet më vonë.
 Një patriot që përpiqet të bëjë diçka të re çdo vit.
Arktik 100 vjet më parë dhe tani.
Mbretëresha Elizabeta II dhe burri i saj Philip, 70 vjet së bashku

Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë