Media Galeri

Veshjet dhe makinat e Elton John dalin në ankand

Gati 1000 artikuj nga shtëpia e Elton John janë në shitje në Nju Jork. Lista përfshin kostumet e John, çizmet dhe makinën luksoze. Shtëpia e ankandit Christie vlerëson se shitjet mund të shkojnë më shumë se 10 milionë dollarë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë