Media Galeri

Vajza nga Uashingtoni vesh 45 pulovra në të njëjtën kohë për të thyer rekordin Guinness

Një vajzë e re në Uashington theu një rekord botëror Guinness kur veshi 45 pulovra në bibliotekën e saj lokale.

Sophia Hayden vishte çdo pulovër individualisht dhe iu desh të tërhiqte çdo veshje deri në bel përpara se të kalonte në artikullin tjetër për të respektuar rregullat e rekordeve botërore Guinness.

Ajo gjithashtu duhej të siguronte që asnjë nga pulovrat të mos grisej, pasi çdo pulovër i dëmtuar nuk do të llogaritet në totalin e saj.

Ajo theu rekordin për më shumë pulovra të veshura menjëherë, i cili më parë ishte vendosur në 40 nga 11-vjeçari francez Thomas Hocquet-Umambo në 2022.

“U desh shumë kohë për të mbledhur pulovra të mjaftueshme për këtë përpjekje,” tha nëna Alessandra Hayden për Guinness World Records.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë