Komunitet

Ura e Drojës u shemb gjatë përmbytjeve, protestë nga banorët

Fshatrat Shperdhet, Bushnesh, Thumanë, Fushë Mamurras mbeten të izoluar për shkak të shembjes së urës së Drojes në Lezhë.

Ura e shembur nga përmbytjet e muajit shkurt ka ndarë banorët nga institucionet e njësisë administrative Mamurras.

Nga ana tjetër kanë mbetur edhe shkollat. Nxënësit rrezikohen kur i bien shkurt nga ura për të mos u vonuar për mësim.

Në protestën e organizuar u shfaq dhe deputeti i zones nga PD Anton Frrokaj i cili ndonëse i paftuar sipas banorëve, thotë se do ta ngrejë çështjen në Parlament.

Si.

Më Shumë