Jete & Stil

Unaza me pamje mahnitëse

Shpesh herë artistët janë në gjendje të na lënë pa fjalë më punën e tyre të vecantë.

Këtë kanë bërë edhe rtistët kanadezë nga Secret Wood të cilët, vendosin pamje të mahnitshme brenda punimeve të tyre.

Kemi parë plot unaza nga druri, megjithatë puna e tyre është mjaft interesante dhe e bukur. Brenda aksesorëve mund të shihni, ujëvarë, luginë apo male, një peizazh të tërë dhe mjaft të bukur.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë