Media Galeri

‘Toka po lëngon’ në ditën botërore të saj

Në ditën botërore të Tokës, fëmijët kanë krijuar muralen "Toka po lëngon".

Organizata ‘Save the Children Albania’ ka shpërndarë videon në Facebook duke shkruar se kjo nisme është bërë për forcimin e nevojës për angazhim dhe veprim për të luftuar krizat klimatike dhe për të mbrojtur ambientin.

“Çdo veprim i vogël ka rëndësi, le të veprojmë tani për të siguruar një të ardhme më të mirë për fëmijët dhe komunitetin tonë”.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë