Komunitet

“Të përdhunuar në internet”/ Pandemia ekstremizoi dhunën seksuale, pornografinë dhe kërcënimet te fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri

Viti 2020, i cili u shoqërua edhe me një prej ngjarjeve më të papritura për të gjithë botën, pandeminë Covid-19, solli një tablo të ndryshme nga vitet e tjerë, përsa i përket përdorimit të internetit në Shqipëri. Fillimviti detyroi të gjithë vendin të futet në karantinë, gjë që solli fokusin kryesor të të gjithë fëmijëve, të rinjve por edhe të gjithë të tjerëve drejt të vetmes rrugë të lidhjes me njerëzit, përdorimin e internetit.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura

Më Shumë