Jete & Stil

Tatuazhet që do t’ju duhet t’i shikoni dy herë për t’i kuptuar

Tatuazhet po bëhet gjithnjë e më popullor në ditët e sotme.

Teknika të ndryshme të cilat po zbatohen së fundi , si p.sh tatuazhet 3D po sjellin një art tepër të veçantë dhe realist.

 Disa tatuazhe janë aq të detajuara dhe krijuese saqë është pothuajse e pamundur të kuptohet saktësisht se çfarë është vizatim plot ngjyra apo tatuazh.

Më poshtë kemi përpiluar një listë me fotot e tatuazheve me të vërtetë interesante.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë