Jete & Stil

Tatuazhe të veçanta që duken si vepra arti

Shumë njerëz zgjedhin të gdhendin në trupin e tyre imazhe të ndryshme tatuazhesh . Disa kanë kuptime të thella, disa janë thjesht estetikisht të bukura dhe kuptimi mund të njihet vetëm nga ata që ta kanë sugjeruar.

Chen Jie është një artiste kineze tatuazhesh, veprat e saj të bukura kanë fituar pëlqimin e 200 mijë njerëzve në Instagram dhe është e qartë pse. Artistja krijon tatuazhe të pikturuara me bojëra uji që duken si piktura të vërteta, dhe të krijojnë idenë se nga momenti në moment do të lëvizin.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë