Media Galeri

Studentët zbulojnë se nuk do paguajnë para për shkollim, shpërthejnë në brohoritje

Studentët në Kolegjin e Mjekësisë Albert Einstein shpërthyen në brohoritje dhe lot të hënën ndërsa Dr Ruth Gottesman, një ish-profesoreshë, njoftoi se studentët nuk duhet të paguajnë para për shkak të donacionit të saj prej 1 miliard dollarësh.

Kolegji është në Bronx, bashkia më e varfër e qytetit të Nju Jorkut. Shkollimi është gati 59,000 dollarë çdo vit dhe dhurata e Dr Gottesman është donacioni më i madh i dhënë ndonjëherë në një shkollë mjekësie në SHBA.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë