Media Galeri

Studentët përdorin artin për të eksploruar të ardhmen e planetit

Më shumë se 180 studentë nga 64 kolegje në Angli kanë reflektuar me anë të artit mbi qëndrueshmërinë dhe sfidat me të cilat përballet mjedisi, në ekspozitën online Planet Future.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë