Sociale

Sinthia, një super vogëlushe, ia del të flasë, luaj e vizatojë, por..ka nevojë për ne

Sinthia është Superfëmijë TISS!

Kështu shkruan Qendra e Shërbimeve dhe Trajtimit Psikosocial teksa na njeh me këtë vogëlushe e cila prej 2 vitesh është pjesë e qendrës.

Stafi i TISS është i gëzuar që Sinthia ka arritur të flasë dhe te jetë e pavarur. Sinthia sot mund të komunikojë, luajë, vizatojë dhe të rrisë potencialet e saja. Sinthia ka shumë dëshira, por trajtimi i saj në vazhdim, mbetet prioritet i të gjithëve Ne! Sinthia ka një vëlla më të madh, e një familje që pret të vazhdojë të ndiejë sukseset e saj. Që kjo të ndodhë, kemi të gjithë nevojë për ndihmën e secilit. Le t’a shohim 1 Qershorin si një mundësi. Si festë të ndihmës ndaj fëmijëve me potencial të madh për të dhënë më shumë!!!#QëSinthiatëtrajtohet #QëSinthiatëvazhdojëtënagëzojë! Dhuroni mundësi për 1 Qershor!

Nr. i llogarisë: AL83212110160000000000631060, Credins Bank.

Sinthia do na ishte mirënjohëse!


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë