Arredim

Si të arredoni shtëpinë në stilin romantik

Shtëpia është vendi ku kalojmë një pjesë të mirë të kohës, vendi i qetësisë dhe çlodhjes, ndaj është shumë e rëndësishme  një ambient sa më komod të rehatshëm.

Mure të zbehta dhe pëlhura delikate janë ndër elementet që  përkufizojnë stilin romatik  dhe brenda mureve të shtëpisë tuaj.

Nëse keni shije të tilla sa i përket edhe arredimit të shtëpisë , atëherë dihet të keni diçka parasysh që shtëpia juaj duhet të jetë e mbushur me jastëk dekori dhe zbukurime me qëndisja.

Më poshtë keni disa ide të mrekullueshme se si ta bëni ambientin tuaj të shtëpisë sa më të këndshëm dhe romantik.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë