Makina

Si do të duket Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan është aktualisht makina më e shitur në botë, ku vetëm në vitin 2018, ka shitur mbi 850 mijë ekzemplarë

Ndërsa këtë herë Volkswagen ka vendosur që këtë SUV ta bëjë në formë kubeje, por prapë kapaciteti i tij nga brenda mbetet i pa ndryshuar, rreth 470 litra, por që tani është më i gjatë rreth 25cm.

Me SUV në horizont, kompania po merr një qasje të ndryshme me gjeneratën e ardhshme të makinës që do të arrijë në dyqanet e ekspozitës në vitin 2022.

Kështu që shefi i dizajnit të VW Klaus Bischoff dhe ekipi i tij janë lejuar të marrin një qasje radikale me stilin e ardhshëm të Tiguan. Siç është parë nga pamjet tona ekskluzive, makina Mk3 do të marrë një profil të ndryshëm, duke shkëmbyer formën relativisht të modelit aktual. Ajo do të vijë me motor me benzinë si dhe me një tjetër elektrik.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë