Makina

Si do të duket Acura TLX i ri

Acura TLX i ri do të jetë në treg së shpejti, ndërsa disa kërkime në softuerin e informimit, kanë zbuluar edhe se si do të duket linja e radhës e makinave. “Isha duke gërmuar në com.android.systemui kur nëpërmjet sistemit të pajisjeve, gjeta pamjet e gjeneratës së re të TLX” ka thënë një anëtar o forumit të makinave Acura.

Si pjesë e dizajnit të ndryshuar, TLX e ka pjesën e përparme shumë më agresive, tavan shumë më të pjerrët, si dhe profil shumë më muskulor.Në anën tjetër, dihej se Acura TLX do të prezantohej në Pebble Beach, me 206 apo 290 kuaj fuqi.

Më Shumë