Vizatimore

Si do të dukeshin Princeshat e Disney-t po të kishin një prejardhje tjetër

Bota e Disney-t është e mbushur me princesha nga kultura dhe prejardhje të ndryshme. Në këtë mënyrë, artisti TT Bret po na tregon "një botë krejt të re" të princeshave të Disney, të cilat ai i ka sjellë përmes pikturave të tij. Edhe pse ato janë të bukura në mënyrën se si janë, po aq të mrekullueshme janë edhe kur shfaqen në ngjyrë tjetër. Projekti i Bret-it quhet "Let There Be Doodles!" Dhe tashmë është bërë popullor ndër ata që vlerësojnë diversitetin.
Nga Ariel në Jasmine, Bright Side thotë se ju kurrë nuk mund të keni imagjinuar se si princeshat Disney do të duken si gara të ndryshme.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë