Jete & Stil

Shpikjet më të reja të bukurisë

 Duket se me këto mjetet e reja që  po shpikën , dalë nga dalë do t’i thoni lamtumirë kirurgjisë plastike.

Azia është e njohur për kremrat dhe maskat mahnitëse të fytyrës, por ata tashmë kanë shkuar përtej kësaj.

Tashmë janë zbuluar edhe vegla të reja për trajtimin e fytyrëz, që do të ju hyjnë shumë femrave në punë.

Më poshtë janë disa prej tyre.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë