Media Galeri

Shpërthimi i vullkanit Kilauea në Hawai

Kilauea, i vendosur në një park kombëtar të mbyllur në ishullin e madh të Hawai-t, është një nga vullkanet më aktivë në botë dhe ditën e djeshme ka shpërthyer duke krijuar pamje të mahnitshme.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë