Shendet

Shifra të larta vdekjesh dhe infektimesh. Si duhet të reagojë Shqipëria ndaj virusit

Shkurti kishte shifra shqetësuese nga Covid-19, ku u shënuan 425 viktima dhe të infektuarit shkuan në 30061 vetëm në një muaj. Është e dukshme se shifrat dhe situata nuk është në favorin tonë, por të virusit. Ndërkaq incidenca e të infektuarve nga të dhënat zyrtare të dy javëve të fundit të muajit Shkurt ishte 495 raste për 100 mijë banorë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura

Më Shumë