Jete & Stil

Shembuj të fuqishëm që luftojnë për një të ardhme më të mirë

Rrjetet sociale zënë një kohën më të madhe tek shumë njerëz.

Shpesh herë hasim imazhe të ndryshme  , të cilat me siguri ju kanë bërë të fërkoni sytë kur i keni hasur , ne “news feede-t” e Instagram apo Facebook.

Qëllimi i reklamave në rrjetet sociale, është të sensibilizojë njerëzit drejtë një çështje të caktuar, apo të na hapin sytë drejtë një të vërtete të pakëndshme.

Shihni fotot më poshtë dhe do ta keni të pamundur të qëndroni indiferent përballë këtyre imazheve.

I thoni stop dhunës
Mos shkatërroni pyjet
"Ruaj letër - ruaj planetin."
Disa miq që duhet t'i pranoni
"Ndonjëherë mjekësia më e mirë e të gjithëve quhet shpresë".
"Jeta është një dhuratë."
"Mos lejoni që mbeturinat të zëvendësojnë kafshën e egër"
"Le të jetë natyra udhërrëfyesi juaj."
"Ndonjëherë imagjinata është e vetmja mënyrë." - Reklama kundër abuzimit të fëmijëve
Mos lejoni që indiferenca të bëhet realitet

"Çdo vit 8 milion ton mbeturina derdhen në oqean".
53% e grave indiane  thonë se burrat gjithmonë justifikohen për dhunën që ushtrojnë mbi ta

"Kontakti social mund të jetë i frikshëm për njerëzit me autizëm."
Fundet e cigareve demtojnë ekosistemin

"Rreziku mund të jetë i padukshëm në fillim." - Një paralajmërim kundër trafikimit njerëzor.
Çfarë  bën alkoli

"Jo të gjitha plagët janë të dukshme." - Reklama sociale kundër dhunës në familje
Reklama sociale që sjell vëmendjen ndaj problemit të vetëvrasjes së fëmijëve të shkaktuar nga stresi në shkolla

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë