Makina

Së shpejti vjen seria e dytë e Audi Q3

Audi Q3 e gjeneratës së dytë është shumë pranë publikimit. Avantazhet e kësaj serie të llojit Audi, qëndron tek madhësia e boshtit me 7,4 centimetra.

Pjesa e bagazhit ka një hapësirë nga 530 litra deri në 1525 litra madhësi.

Brenda makinës ka një hapësirë më të madhe, është edhe më elegante, në sajë të hollësive Alcantara. Ka dy lloje të kësaj serie. Diesel me 150 PS me ndërrues të shpejtësive manual, dhe dy lloje benzin me 1.5 (150 ps ),  dhe 2.0 benzin ( 190/230 ).

Çmimi fillestar do të jetë 45.000 euro dhe pritet të dalë në fund të nëntorit.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë