Makina

Risitë që do të sjellë Jeep në makinën e ardhshme

Së fundi Jeep është fokusuar në Gladiator tërësisht të ri. Kompania është angazhuar që në modelin ri që do të vijë në vitin 2020 do të këtë disa përditësime të veçanta që do të tërheqë blerësit. Versioni i ri Wrangler do të vijë në treg në fillim të viti 2020 dhe në përgjithësi, të gjitha format e modelit, do të jenë më të ulëta, ofrohen drita LED më të fuqishme, si dhe dritat për pjesën e sipërme si opsion. Kjo makinë mund vijë në 12 ngjyra të ndryshme.

Si pjesë e përditësimeve që do të sjellë Jeep, është edhe një motor elektrik, për ta ndihmuar atë me 3.0 litra, që të jetë më i fuqishëm dhe të lëvizë më mirë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë