Media Galeri

‘Ricchi e Poveri’ koncert në Vlorë me hitet e viteve ’80

Grupi legjendar i muzikës italiane "Ricchi e Poveri” do të performojnë në Vlorë mbrëmjen e të martës.

Ato do të këndojnë hitet e viteve ’80 në teatrin “Petro Marko”.

Grupi pop italian njihet në të gjithë botën për hitet e tyre si “Sarà perché ti amo, Come vorrei, Cosa sei” si dhe shumë këngë të tjera.

Përpara koncertit, Kryetari i Bashkisë Vlorë Dritan Leli u dha titullin “Mirënjohja e Qytetit”.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë