Makina

Renault K-ZE e gjitha elektrike, do të prezantohet në Shangai

Makina elektrike e Renault, K-ZE e frymëzuar nga SUV do të prezantohet në Shangai. Renault ka konfirmuar se makina e gjitha elektrike do të bëjë debutimin këtë vit në Shanghai Motor Show.

Supermini i firmosur nga SUV u parashikua në 2018 Motor Show në Paris, me premtimin se do të arrinte në tregun kinez deri në fund të vitit 2019, përpara se të përhapet në të gjithë tregun botëror.

Modeli i Renault, K-ZE ka një gamë të plotë elektrike të verifikuar nga NEDC prej 155 miljesh, duke e bërë atë konkurrues me prototipin Honda.

Modeli i fundit i ‘Renault, ai ‘EV’, bën punë të mirë duke pasur për objektiv tregun kinez, pasi të gjitha modelet “K-ZEs” do të vijnë me sensorë për parkim, kamerën nga prapa dhe sistemin e informative të ndërtuar në ekran me sistemin satelitor të navigimit.

Ashtu si EV-të më moderne, K-ZE gjithashtu do të vijë me një sistem të dyfishtë të ngarkimit, i cili do të jetë në përputhje me priza të brendshme prej 240 V dhe me ngarkues publikë të shpejtë.

 

Më Shumë