Media Galeri

Rally Albania 2023, gara ndërkombëtare ‘zbret’ në rrugët e Shqipërisë

Rally Albania 2023, në edicionin e tij të 19-të, priti pjesëmarrës nga 22 shtete ku nga data 3 qershor e deri më datë do të i bien qark e tërthorë Shqipërisë si promovim i traditës më të mirë, kulinarisë fantastike dhe mrekullisë së rivierës.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë