Jete & Stil

Qyteti më i ftohtë në planet

Termomentri në Melbourne të Australisë  ka shënuar disa gradë nën zëro, duke e bërë kështu zyrtarisht qytetin më të ftohtë në planet këtë mëngjes.

Ndonëse këtu  ka filluar  vapa dhe temperaturat e larta, nëse mendoni të vizitoni ketë qytet të Australisë duhet të siguroheni mirë pasi atje është kulmi i dimrit.

Stuhia e të ftohtit goditi vendin gjatë mesnatës , ndërsa temperaturat kanë shënuar deri në -5 gradë celsius.

 Sipas Departamenti të Lartë të Meteorologjisë ky ka qenë mëngjesi më i ftohtë që prej korrikut të vitit të kaluar.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë