Arredim

Pranvera në arredimin e shtëpisë

Lulëzimin e pranverës mund të bëni pjesë së shtëpisë suaj, por më parë hapni dyert për disa këshilla.

Një shtrat me lule

Fjetja në një shtrat me lule është një privilegj i përrallave, por të cilën me disa truke mund ta riprodhoni lehtësisht edhe për krevatin tuaj. Mjafton të gjeni setin e duhur të carcafeve, jorganit, jastekut dhe mbulesave të kombinuara me motive lulesh dhe lehtesisht do t’ju duket vetja sikur po flini në një pyll.

Lule në tryezë

Lulet janë një pikë kyce një tryezë, për të bërë atmosferën më pranverore mund të zgjidhni mbulesë tavoline, peceta, gota dhe pjata me motive lulesh apo gjethesh, ose të kenë të pranishme ngjyrën e gjelbër të pranverës.

Lule në banjo

Zgjidhni një perde dushi me motive me lule ose edhe thjesht mbajtësen e sapunit  për të krijuar një kontakt me lulet dhe një ambient plot me stil.

Zgjidhni një sfond pranveror

Le të lulëzojë pranvera në të gjithë murin, duke zgjedhur një sfond që është një përzierje lulesh shumëngjyrëshe. Mjedisi do të bëhet i gëzueshëm pa e humbur stilin me të cilin e keni arreduar.

Perde të lulëzuara

Përvec vazove me lule natyrale, që I japin më shumë oksigjen ambientit, një tjetër mënyrë për të patur lule në shtëpi është përdorimi i perdeve. Ju mund të luani me motivet e tyre. Në varësi të ambientit mund të zgjidhni edhe perdet. Në apartamentet me hapësirë minimaliste mund të zgjidhni perde me lule në ngjyrë të celët.

Piktura me lule

Ata që nuk mund të përdorin lulet si sfond dhe preferojnë një alternativë tjetër,  mund ta kufizojnë veten për të vendosur piktura me lule në mur. Zgjidhni një foto që të ketë subjekt kryesor lulet ose një model abstrakt në të cilin pjesa mbizotërues të jetë e gjelbër dhe do të vini re se si një detaj i vogël e bën dallimin në ambient.

Lule gjithashtu mund të lulëzojnë edhe në mobilie. Fatkeqësisht, ndër breza gjyshet tona kanë përdorur shumë copa me lulë për divanët apo shtresat e dyshemesë. por ju nuk duhet të frikësoheni  nga ky efekt. : lulja e humor 2.0 matricës ka mbetur asgjë e stuff vjetër en varëse me flaps dhe orën krisur. Ju mund të përdorni një komodinë me motive lulesh dhe kështu do të krijoni një kënd me personalitet në shtëpinë tuaj.

Mobilie me lule

Lule gjithashtu mund të lulëzojnë edhe në mobilie. Fatkeqësisht, ndër breza gjyshet tona kanë përdorur shumë copa me lulë për divanët apo shtresat e dyshemesë. por ju nuk duhet të frikësoheni  nga ky efekt. Ju mund të përdorni një komodinë me motive lulesh dhe kështu do të krijoni një kënd me personalitet në shtëpinë tuaj.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë