Jete & Stil

Porsche do të sjellë dy modele hibride gjatë vitit 2019

Me rritjen e çmimit e karburantit, Porsche do të sjellë dy modele në versionin hibride- me elektricitet.

Sipas “Auto-Express”, kompania ka vendosur të befasojë të gjithë duke sjellë dy modele, një që do të zëvendësojë modelin aktual Carrera dhe një tjetër që vjen në majë të linjës, potencialisht krahas modelit 911 Turbo.

Në raportim theksohet se platforma bazë e modeleve prestigjioze të kompanisë është e përshtatshme edhe për modelet hibrid.

Një kombinim hibrid do të shtojë të paktën edhe 250 kilogramë peshë në modelin e ri.

Deri më 2025, Porsche synon që 25 për qind e shitjeve të jenë në tregun elektrik, 25 hibrid dhe 50 të motorëve me djegie.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë