Ekspozite

Pikturat dhe fotografitë që kanë shndërruar lulet në art

Cristina Wanjura është shpallur fituese e kategorisë Still Life në konkursin Ndërkombëtar të Fotografit të Vitit të Kopshtit (IGPOTY). Fotografja nga Gjermania, fitoi vendin e parë për imazhin e saj të titulluar “The Pasage”


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë