Media Galeri

Për herë të parë, hapet “World of Frozen”

Elsa, Anna, Olaf dhe Sven kanë një shtëpi të re në një ishull subtropikal në Azi. World of Frozen, vendi i parë me temën e Disney kushtuar "Frozen", u hap në Hong Kong Disneyland më 20 nëntor.

E vendosur në parkun në ishullin Lantau të Hong Kongut, kjo sjell në jetë mbretërinë imagjinare të Frozen, duke përfshirë disa elementë nga skenat kryesore në filmat e suksesshëm si "Mali i Veriut" apo "Pallati i Akullit i Elsas".


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë