Media Galeri

Parkut më të madh nënujor i shtohen skulptura të reja

Krijuar nga skulptori dhe ekologu britanik Jason deCaires Taylor në vitin 2006, Parku i Skulpturave Nënujore në Grenada është tani një nga atraksionet më të njohura nënujore të vendit të Karaibeve.

Instalimi magjepsës u zgjerua kohët e fundit, me 31 skulptura të reja të shtuara në vend, të vendosura në një zonë të mbrojtur detare në brigjet perëndimore të ishullit.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë