Para

Parashikimi i bursave – Euro po rikuperon kundrejt dollarit

Në kursin e këmbimit Eur/USD, monedha europiane po ecën në rrugën drejt rikuperimit në nivelin 1.083.

Ky trend pozitiv është favor për javën që kemi përpara.

Ndërkohë për paundin britanik kundrejt dollarit amerikan (Gdp/USD) vazhdon trendi drejt 1.295.

Ky trend do të qëndrojë në fuqi deri në momentin e ndryshimit të raportit në vlerën 1.266.

Dow është në periudhën e rikuperimit dhe synon vlerën 33700 - 33900.

Ky trend qëndron i fortë këtë javë.

Çdo tregtim poshtë 32700 do të sjellë një ndryshim kursi dhe Dow do të fillojë trendin rënës drej 27000 pikëve.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë