Media Galeri

Panairi i kuajve Appleby

Panairi i kuajve Appleby është rikthyer në vitin 2023 me mijëra njerëz që kanë zbritur në qytetin East Cumbria për mbledhjen vjetore të Ciganëve dhe Udhëtarëve.

Ai filloi të enjten (8 qershor) dhe zgjat deri të mërkurën (14 qershor). Rreth 10.000 njerëz marrin pjesë me 1.000 karvanë që bëjnë udhëtimin në Cumbria nga të gjitha anët e Mbretërisë së Bashkuar.

Të pranishmit tradicionalisht lajnë kuajt e tyre në lumin Eden, i cili përshkon fshatin Appleby-in-Westmorland.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë