Jete & Stil

Njihuni me lagjet më të pasura në Amerikë

Fisher Island i prin listës së lagjeve më të pasura në Amerikë.

Fisher Island, dhe është një ishull pranë brigjeve të Majemit, ku mund të shkosh vetëm me traget ose me motoskafë taksi. Banorët janë nga 50 vende të ndryshme të botës, dhe profesionet e tyre variojnë që nga sportistë të famshëm apo supermodele, e deri te avokatë  dhe drejtues kompanish gjigante.

Të ardhurat mesatare të çdo familjeje në këtë ishull kanë qenë 2.5 milionë dollarë në vit.

Në vend të dytë është Atherton, në Silicon Valley të San Françiskos, zonë e njohur për kompanitë e mëdha teknologjike. Të ardhurat mesatare këtu janë 1.5 milionë dollarë për familje.

Në vend të tretë është Palm Beach, Florida, 33480, zona ku presidenti Trump ka klubin privat. Të ardhurat mestare për familje, 1.25 milion dollarë në vit.

Në vend të katërt është Palo Alto, 94301, ku të ardhurat për familje janë mesatarisht 1.1 milionë dollarë në vit.


Në vend të pestë, Harrison, Neë York, 10577, 976,000 dollarë në vit.


Gladëyne, Pensilvani, 957,000 dollarë në vit, shkruan Top Channel.


Los Angeles, 90067, Kaliforni, 905,000 dollarë në vit.


Kenilëorth, 60043,Illinois, 861,000 dollarë në vit.


Ëeston, 02493, Massachusetts, 860,000 dollarë në vit.


San Françisko, Kalifornia, 94111, 776,000 dollarë në vit.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë