Shkencë

Nga Lashtësia deri sot, si kanë evoluuar hartat e globit

Me ndihmën e satelitëve dhe avionëve, sot njerëzimi është në gjendje që të ndërtojë harta me një saktësi ekstreme të globit. Po në lashtësi, Mesjetë dhe deri para shekullit të 20-të, si ndërtoheshin hartat dhe për më tepër me çfarë saktësie?

Më Shumë