Jete & Stil

Në Norvegji vetëm me biçikletë

 Një udhëtim me biçikletë që zgjati për disa muaj, ishte sfida më e re për një vajze nga Spanja.

Belen , një vajze e re nga Spanja e apasionuar pas udhëtimeve, thotë se nuk kishte menduar ndonjëherë më përpara se mund të bënte  një udhëtim të gjatë vetëm me biçikletë.

 “Mendoja se me biçikletë mund të shkoj deri tek dyqani më i afërt apo edhe deri tek miqtë e mijë”, tha ajo.

Ajo kurrë nuk kishe çikëluar më shumë se 30 km në ditë – por së bashku me mikun e saj vendosën që për katër muaj me biçikletat e tyre ta shëtitnin Norvegjinë.

Në kohë të mirë, e jo të mirë ata ishin në rrugë, gjumin e bënin në kamp dhe kjo jetë ju ofronte lumturi.

Kështu që mos hezitoni – bëjeni ëndrrën tuaj realitet.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë